חל"ת+ פיטורין

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

18/05/2009 | 10:21 | מאת: טל

אני עובדת בחברה 12 שנה . החופשה מסתיימת בתחילת יולי . אני מבקשת להאריך את החופשה בחודשים מאחר והמטפלת מתפנה בתחילת ספטמבר . 1. האם אני צריכה אישור מהמעביד על הארכת חופשת הלידה ? . 2. לאחר חזרתי לעבודה במידה וירצה לפטר אותי מה החוק אומר? תודה ,

שלום רב, 1. אין כל צורך באישור מהמעסיק לחל"ת, הודיעי לו על כך. 2. לאחר חזרתך לעבודה עליו להמתין 60 ימים+30 ימי הודעה מו8קדמת בטרם יוכל לפטרך. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה