פיטורין בסוף ההריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

16/05/2009 | 14:41 | מאת: שימרית

שלום, אני עובדת כשכירה מזה שנתיים וחצי. כשהייתי בסוף חודש שמיני להריון הבוס שלי הגיש בקשה למשרד התמת לפטר אותי. לטענתו הוא קיבל תשובה חיובית (אני לא קיבלתי שום תשובה עדיין). הוא פיטר אותי בטלפון 4 ימים לפני הלידה כשאני בחופשת מחלה. האם הוא צריך היה לתת לי הודעה מוקדמת ? (לעטנתו הוא מחשב את ההודעה המוקדמת מרגע הבקשה למשרד התמת). האם הפיטורין בתוקף?

שלום רב, האם זומנת לשימוע בתמ"ת? אין אישור לפיטורין ללא העתק לעובדת. משהו פה לא נראה לי. בדקי היטב האם קיבל היתר אם לאו ואשמח לעזור לך. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה