שינוי בתפקיד של עובדת אשר נמצאת בחופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

12/05/2009 | 20:29 | מאת: קרן

האם מותר למנהל להחליט על שינוי בתפקיד של עובדת אשר נמצאת בחופשת לידה ? אני עומדת לחזור מחופשת לידה ונוכחתי לדעת שהמנהל שלי החליט להעביר חלק ניכר מתפקידי למחליפה דבר הגורם לי לחזור לתפקיד זוטר יותר. האם זה קביל מבחינת החוק? למרות שהוא מתרץ כי רצה לעשות כך בלי קשר להפיכתי לאמא. וכיצד ניתן להוכיח זאת? בתודה,

שלום רב, לא חוקי, נוגד את חוק עבודת נשים. לא צריך להוכיח, זה מה שיפה בחוק. בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה