לאחר חופשת לידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

12/05/2009 | 13:44 | מאת: מיכאלה

אני עובדת חברה 3 שנים, אני עובדת לפי פרויקטים . במהלך ההריון לא נמצאו לי פרויקטים באזור מגורי ולכן החברה שילמה לי משכורת (מכח החוק) וזאת למרות שהייתי בבית וזה היה במשך 6חודשים. לאחר שילדתי קיבלתי דמיי הלידה לפי שלושה חודשים אחרונים. כעת כשנגמרו 3 חודשיי חופשת הלידה החברה רוצה שאעבוד שוב מחוץ לאזור מגורי מה שמקשה עליי מאוד. שאלתי היא: האם החברה חייבת לשלם לי משכורת (למשך חודשיים כשאינני עובדת) וזאת מכיוון שלא מפטרים אישה לאחר חופשת לידה? (כפי שציינתי החברה שילמה לי גם בתקופת הריוני כשלא היה להם פרויקט עבורי והייתי בבית.)

שלום רב, מה זה אומר מחוץ לאיזור מגורייך באיזה מרחק? בברכה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה