דמי אבטלה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

03/05/2009 | 23:59 | מאת: נטלי

אני בהריון בחודש שישי ועקב מספר סיבות לא מעוניינת לחזור לעבודה אחרי החופשת לידה (אני עובדת שם כבר 4 שנים במשרה מלאה וזהו ההריון הראשון שלי) במידה והתפטרתי במהלך חופשת הלידה האם אני זכאית לחתום אבטלה ?

שלום רב, בהחלט את זכאית לחתום אבטלה רק שימי לב שמאחר והתפטרת יהא עלייך להמתין 90 ימי אכשרה לפני שתהיי זכאית לדמי האבטלה. בהצלחה והריון קל, רחל שחר, עו"ד

05/05/2009 | 18:19 | מאת: נטלי

תודה שענית לשאלתי אך יש עוד מספר דברים שאינם מובנים לי... מתי אני צריכה להודיע למעסיק שלי כי אני מתפטרת (והאם מגיע לי פיצויי פיטורין למרות שאני מתפטרת) ? לכמה זמן אני זכאית לחתום אבטלה והחל ממתי אני אמורה להמתין 90 ימי אכשרה ? תודה , נטלי

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה