התפטרות בזמן חל"ת

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

02/05/2009 | 22:21 | מאת: רוית

שלום,אני עובדת כ-6 שנים במקום פרטי בחצי משרה.הארכתי את חופשת הלידה בחודשיים בהסכמת המעביד וברצוני לדעת מה קורה אם אני מודיע למעסיק שלי שאני בעצם לא מעונינת לחזור לעבודה,האם עדיין מגיע לי את הפיצויים?במידה וכן האם צריך לכלול את ימי חופשת הלידה במענק הפיצויים?

שלום רב, מגיעים לך פיצויים מלאים ובלבד שתצייני במכתב הפיטורים שאת מתפטרת לרגל טיפול בתינוק. תקופת חופשת הלידה נחשבת כצבירת ותק לצורך פיצויי פיטורין. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

04/05/2009 | 11:42 | מאת: רוית

תודה רבה על התשובה.

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה