מתי מודיעים למעסיק על הריון?

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

02/05/2009 | 16:58 | מאת: הילה ב.

אני עובדת כפקידה כבר 10 חודשים ונכנסתי להריון שני אני בשבוע 4 רציתי לדעת מתי אני אמורה להודיע למעסיק שאני בהריון. האם יש צורך בהוכחה כלשהיא? חשוב לציין שבהריון הראשון ישבתי בבית ולא עבדתי אז אין לי מושג מה אני אמורה לעשות ואיך לשמור על הזכויות שלי ..זהו מקום שעובדים בו משעה 7 בבוקר עד שעה 7 בערב..האם מותר לי לעבוד כל כך הרבה שעות? מה בעצם מגיע לי? אשמח לתשובה מהירה תודה רבה. הילה

שלום רב, עלייך להודיע עד חודש חמישי להריונך ואולם לנשים שעובדות מעל חצי שנה אני ממליצה להודיע במיידי ובכתב ובכך להנות מהגנת החוק. לעניין זכויות באופן כליי כל שאלה שעולה לך תשאלי, אנחנו כאן. בהצלחה והריון קל ותקין רחל שחר, עו"ד דיני עבדוה זכויות נשים בהריון

05/05/2009 | 10:44 | מאת: זושי

שלום, לגבי כך שציינת כי יש צורך לגבות את הגילוי על ההריון לבוס בכתב- אני צריכה לכתוב מכתב או שזה יהיה לאחר שאני סיפרתי לו כמעין סיכום ראיון?

04/02/2010 | 14:30 | מאת: דנה

שלום אני בהריון שבוע 8 אני עובדת במש'ק בית כבר 4 חודשים והודעתי למעסיק שלי כי הייתי צריכה לצאת לבדיקות והוא רוצה לפטר אותי אחשב מה אני עושה בבקשה תעזרו לי

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה