פיצויים במקרה של התפטרות בתום חופשת הלידה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

30/04/2009 | 13:14 | מאת: שיר

שלום רב! בימם אלו ממש הנני מסימת את חופשת הלידה ולפני מס' שבועות הודעתי על התפטרותי למעביד שלי. כידוע לי הנני זכאית לקבל פיצויים, אך שאלתי היא האם יש פער או שוני, בגובה הפיצויים אותם עלי לקבל במידה ואני הודעתי על התפטרותי? האם המעביד יכול לשלם פחות פיצויים במידה ואני היא זאת שהתפטרה ולא פוטרתי?? או שבכל מקרה הפיצויים שעליו לשלם הינם בגובה נתון בהתאם למשכורתי ולזמן שעבדתי במקום?

שלום רב, גובה פיצויי הפיטורין אינו קשור לשאלה אם פוטרת או התפטרת. בהצלחה, רחל שחר, עו"ד

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה