גם אני רוצה להתפטר

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

30/04/2009 | 12:52 | מאת: אני

רחל שלום , אני אמא לשניים (הקטן בן שנה וחצי) עובדת בחברה כתשע שנים , אני רוצה להתפטר כי קשה לי מאוד עם כל העומס והלחץ שמשפיע עליי נפשית ועם כל ההתנהלויות בחברה.אני רוצה לשנות כיוון וגם למצוא עבודה פחות תובענית שאוכל לשלב אימהות ועבודה (פחות שעות, יותר קרוב). האם אני זכאית לדמי פיטורין ? תודה.

שלום רב, סתם ככה ללא סיבה בחוק לצערי הרב לא ניתן להתפטר ולקבל פיצויי פיטורין. המחוקק ער לעובדה שמדובר בעוול כלפי אדם שמגיעים לו פיצויי פיטורין על כן היום מצוי בחקיקה חוק המאפשר לאדם להתפטר מהעבודה ולקבל את פיצויי הפיטורין המגיעים לו. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה