בהיריון , מרגישה רע , והסתיימו ימי מחלה, מה עושים?

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

30/04/2009 | 12:29 | מאת: נעמה

אני כבת 27.5 נשואה טריה ובהריון מזה 7 שבועות עובדת בחברה כנציגת שירות לקוחות מזה כשמונה חודשים, מאז תחילת ההריון הופיעו בחילות הקאות חולשה והתעלפיויות דבר זה הצריך ממני לבקש חופשות מחלה שעברו את המקובל והיום הגעתי לעבודה לאחר חופשת מחלה וכעבור כ-3 שעות חשתי ברע ונאלצתי להישתחרר הבית, רציתי לדעת מה עליי לעשות עבודתי מבוססת על שעות ובסוף חודש לא תיהיה לי משכורת?

שלום רב, לצערי הרב אם נגמרו ימי המחלה אז עכשיו זה יהיה על חשבון ימי חופשה בשכר. תתנחמי בזה שבד"כ הבחילות עוברות עד שבוע 12. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה