פיטורין בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

28/04/2009 | 15:53 | מאת: מיכל

שלום! שמי מיכל אני אמא לשניים ועוד אחד בדרך... התחלתי לעבוד במקום בעבודה 24/12/09 ופוטרתי היום 28/4/09 יומיים לאחר שהייתי בשבוע של שמירת הריון ע"פ המלצת הרופא. המעסיק ידע שאני בהריון, ובכל זאת פיטר אותי יומיים לאחר חזרתי בתענה שאני נעדרת יותר מדי- בגין מחלות למיניהם וכי הוא מתכוון להביא עובד חדש שהיקף השעות שלו גדול יותר. האם יש לי כאן מה לעשות?

28/04/2009 | 16:02 | מאת: מיכל

שכחתי לציין שהפיטורין היו לאלתר ובלי הודעה מוקדמת וכי על הטופס של ימי המחלה מצויין שהעדרות נבעה מחשש להפלה ( המקום שבו עבדתי הוא חנות למוצרי תינוקות והזמנות לידה...) בתודה מראש מיכל

28/04/2009 | 16:02 | מאת: מיכל

שכחתי לציין שהפיטורין היו לאלתר ובלי הודעה מוקדמת וכי על הטופס של ימי המחלה מצויין שהעדרות נבעה מחשש להפלה ( המקום שבו עבדתי הוא חנות למוצרי תינוקות והזמנות לידה...) בתודה מראש מיכל

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה