הריון במהלך אבטלה

דיון מתוך פורום  זכויות נשים בהריון ולאחר לידה

23/04/2009 | 14:50 | מאת: שירי

אני חותמת בלשכה כבר חודשיים, לאחרונה גיליתי שאני בהריון בשבוע 8, היועצת בלשכה ארה לי שעקב כך לא יוכלו להפנות אותי למשרות מטעם הלשכה , האם זה אומר שאוכל לקבל את כל 100 ימי דמי האבטלה שמגיעים לי? מה יקרה אחרי הלידה? למה אהיה זכאית?

שלום רב, מדוע לא יוכלו להפנות אותך למשרות מטעם הלשכה כי את בהריון? זה נשמע לי הזוי וודאי לא חוקי. בברכה, רחל שחר, עו"ד דיני עבודה זכויות נשים בהריון

24/04/2009 | 10:04 | מאת: שירי

הניא אמרה שמכיוון שאני בהריון הם לא יכולים להפנות אותי למעסיקים שמחפשים עובדים למשרות קבועות.

מנהל פורום זכויות נשים בהריון ולאחר לידה