כתרים מזרקוניה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

04/12/2011 | 12:58 | מאת: שיר

שלום, עברתי תאונת אופניים וכתוצאה מכך נשברו לי שתי שיניים קדמיות(לא רצופות). הלכתי למומחים ולרופאים בכללית. בכללית עושים כתרים מזרקוניה, ובמרפאה הפרטית טענו שזה כבר חומר ישן ושיש אפשרות להכין כתרים מחומרים מתקדמים יותר. מה באמת ההבדל בין זרקוניה לחומרים אחרים? עד כמה ההבדלים קריטיים ומצריכים הבדלים משמעותיים במחיר? אשמח לעזרתך..

04/12/2011 | 20:54 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שיר שלום, כתרי חרסינה על בסיס זירקוניה הינם בשימוש נרחב לשיניים קדמיות בהצלחה רבה, בתנאי שהרופא וטכנאי המעבדה הם ברמה מקצועית מאוד גבוהה ובסופו של דבר זה מה שיקבע את הצלחת הטיפול. בברכה ד"ר איתן מיזיריצקי

05/12/2011 | 13:18 | מאת: שרה

לד"ר איתן אבקש לברר על איזו מירפאה תמליץ לכתר זירקוניה במרכז,או בק"ופ מאוחדת כמבוטחת? תודה

מנהל פורום שיקום הפה