האם יש צורך רפואי בהשתלת שן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

20/11/2011 | 15:04 | מאת: דורית

לפני כשנה עברתי עקירת שן בלסת העליונה השמאלית. השן העקורה היא השן השלישית מכיוון שן הבינה (יש שן אחת מפרידה בין מקום העקירה ושן הבינה). ה"חור" שנוצר איננו מפריע לי מבחינה אסטטית. שמעתי ממקורות שונים שיש צורך בשתל על מנת למנוע תזוזה של השיניים הסמוכות למקום העקירה. האם זה נכון??? תודה!

20/11/2011 | 19:33 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

דורית שלום, כששן נעקרת מופר האיזון של המנשך של השיניים ושיניים יכולות לזוז ואחרות יעברו עומס יתר. כדאי להשלים שן חסרה. בברכה ד"ר איתן מיזיריצקי

מנהל פורום שיקום הפה