חוט דנטלי וחניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

08/11/2011 | 11:44 | מאת: משה

שלום וברכה. אני מנקה בקביעות את כל השיניים בחוט דנטלי וזה מוציא לכלוך רב, אך זה גורם לתזוזה מעטה בחניכיים שבין השיניים (נסיגת חניכיים קלה?), על אף שאני מבצע את הניקוי בעדינות. זה בעייתי? אם כן, האם יש לך עצה איך להמשיך לנקות ללא פגיעה בחניכיים? תודה.

08/11/2011 | 14:57 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

משה שלום, אם אתה מנקה עם החוט הזהירות מבלי לפגוע בחניכיים, לא אמורה להיות נסיגת חניכיים כתוצאה מהשימוש בחוט. יש לבדוק מאיזה סיבה מתרחשת הנסיגה. אם ברצונך להרחיב ידע בתחום נסיגת חניכיים אתה מוזמן להכנס ללינק הבא: http://teeth.co.il/siteFiles/13/203/5613.aspבברכה ד"ר איתן מיזיריצקי

מנהל פורום שיקום הפה