אפטות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

04/10/2011 | 20:17 | מאת: דני

אני סובל מדלקת בחלל הפה שהתפרצה לפני 12 יום,שהחלה מאפטות שהתפשטו לי בפה באופן מאוד מהיר. התסמינים לוו בחום גבוה (39) שלא ירד במשך 4 ימים, ותסמין שנותר נפיחות בבלוטות. טופלתי בכדורי מציצה בשם אורלטן, ובמשחה בשם אורקורט. בשלב זה הופסק הטיפול באורלטן,ונמשך הטיפול באורקורט ללא שיפור משמעותי. עקב נוקשות המשחה, כל תזוזה מעוררת פציעה מחודשת של הפה. זאת בנוסף ללשוני שגם פצועה ורגישה לכאב ללא טיפול. עשיתי בדיקת דם לספירת חלבנים,ובדיקת שתן, והתוצאות לא העידו על בעיה אחרת. אני אובד עצות,ירדתי ירידה דרסטית במשקל,אני חי על מרקים וגם זה בסבל רב בעקבות הכאב הלא פוסק בפה,שמחמיר מיום ליום. האם קיים פתרון שאינו מצריך סבל נוסף,ויש בו אפקט מרגיע מתמשך לפה וללשון לפתרון הבעיה? אשמח למענה מהיר במידה ותוכלו לעזור תודה ויום נעים

04/10/2011 | 22:50 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

דני שלום, אני ממליץ לך להבדק אצל מומחה לרפואת הפה ולקבל אבחנה לבעייתך. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה