כתרים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

18/09/2011 | 18:08 | מאת: עדן

יש לי בעיה. יש לי 4 כתרים ואני צריכה להחליף 4 כתרים מקדימה. הייתי אצל רופא מומחה. הוא טען שבנוסף ל 4 הכתרים. יש להרוס 2 שיניים בריאות ולהפוך אותן לכתרים . מכיוון ש 4 הכתרים חלשים מאוד.ואז יווצר גשר של 6 שיניים.שייתן בסיס טוב. רופא שני טוען שזה לא נדרש. אני חייב לציין שהרופא הראשון לא הסכים לטפל רק ב 4 שיניים.כי לטענתו זה ייפול . ויפגע בשמו המקצועי. קשה לי לקבל את העובדה שצריך להרוס 2 שיניים בריאות. מי יוכל לעזור לי לדעת מה האמת ? האם יש לך על מי להמליץ באיזור נהריה \ והצפון ? האם יש לך דיעה בנושא ?

18/09/2011 | 20:33 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

עדן שלום, אני לא יכול להביע דעה כי חסרים לי הרבה נתונים. ממליץ לך להתייעץ עם מומחה לשיקום הפה באזור מגורייך או בחיפה. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה