תוכנית טיפלוים שהוצעה לילדה בת 19

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

24/08/2011 | 20:25 | מאת: טליה סול

הוצעה בקופה קישור לתמונה התוכנית שהוצעה לי: http://img2.timg.co.il/forums/1_155140628.png מדוע המחיר לחידוש טיפול שורש כל כך יקר? מדוע בחרו לי כתר חרסינה מעל לאלף שקלים סתם ככה בלי לאמר או משהו.. האם זה נהוג? חרסינה מומלץ בכלל? הבנתי שזה לשן טוחנת בכלל החרסינה הרי מופעל עלה עומס רב.. תתנו לי חוות דעת על התוכנית, הכניסו לי סתם דברים? המחירים איך הם? זה ממש גדול עלי המחיר הזה . . . בתוכנית לא כתבו את השתל שרוצים לעשות לי לאחר העקירה של השן השבורה שבטח גם יעלה כמה אלפי שקלים.. הכל יצא לי יותר מעשרת אלפים שקל אם לא יותר... אוף :(

25/08/2011 | 07:47 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אין זה מעניינו של הפורום לבדוק מחירים של טיפולים כיוון שאין מחיר אחיד. תוכנית טיפול ניתן לאשר רק לאחר בדיקה במרפאה. בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה