הלבשה תותבות לשלוש שיניים חותכות שבצידי הפה ,

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

24/08/2011 | 09:01 | מאת: אתי

יש לי בעיה שחסרה לי שן ובנוסף איתה אני צריכה לעשות שתיי הלבשות שצמודות לחור שהם גם בעיתיות כי המקום קטן הצטמצם עם השנים ועכשיו אני רוצה לעשות שם שן+שתיים שצמודות לה, הרופא שלי מציע לי לעשות את שלוש השיניים מחרסיה ב 6200 פלוס טיפולי שורש בשתי השיניים החותכות האם זה הרבה והאם אקבל ממנו שיניי חרסינה במלואה או עם מתכת שהיא נראת שם לא טבעית וקצת זורקת צבע אפור . השאלה השניה . האם אפשרי לא לצרף את שלושתם ביחד ולעשות רק שן תליה שזאת השן החסרה עם שן אחת בלבד ואת השלישית בנפרד? למה הרופא רוצה לצרף את שלושתם ביחד למה זה טוב שיהיה לו יותר קל ? לדעתי אם תהייה לי בעיה באחת מהן אצטרך להוריד שלוש שיניים לא נשמע לי הגיוני ,ויתכן שאולי יש לו סיבה שאינני יודעת מה היא .הוא אומר ששן אחת לא מספיקה שתתפוס טוב האם זה יתכן?ברור שמה שעושים יותר שיניים זה מחזיק טוב אבל אם תהייה לי בעיה אז זה סיפור, אשמח אם תעזרו לי על המחיר ומה אני הולכת לקבל ועל המצב בתודה מראש אתי

24/08/2011 | 11:43 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אתי שלום, בנושא המחירים, אין זה מעניינו של הפורום להתייחס לעלויות הטיפולים כיוון שאלו שונות מרופא לרופא. לגבי אופציות טיפוליות לבעייתך, ישנן מספר אופציות ואפילו השתלה, אבל נדרשת בדיקה יסודית וצילומים כדי לתת תשובות מקצועיות. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה