שתל מיד לאחר עקירה, אפשר ?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

24/08/2011 | 01:13 | מאת: אלון

עלי לעקור שן 15 ולבצע שתל במקומה האם אפשר להתקין את השתל מיד לאחר העקירה ? יש לבצע בדיקות או צילומים לפני התקנת השתל ? השן תעקר בגלל דלקת וזהום בעקבות טפ"ש לקוי הזהום גלש לחלל הסינוס ונוצר פוליפ משמעותי אם עדיף להמתין לפני התקנת השתל, כמה זמן ? תודה לתשובתך,בהרחבה אם אפשר אלון

24/08/2011 | 09:48 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אלון שלום רב, בהחלט כדאי להמתין אם האזור מזוהם לפחות חודש וחצי. בזמן העקירה על הרופא לנקות היטב את המכתשית בה ישב שורש השן ולהחליט אם צריך טיפול אנתיביוטי. לאחר מכן לבצע צילום CT לפני ההשתלה. בהצלחה.

מנהל פורום שיקום הפה