השלמת שן שבורה שהשחירה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

12/08/2011 | 20:38 | מאת: טלי יתח

שלום רב , לבני בן ה14 נשברה שן קידמית כמעט כולה , לאחר טיפול של חיפוי וטיפול שורש בוצעה השלמה של השן , עם השנים השלמת השן בחומר דמוי סתימה השחיר מאוד , ולאחרונה רופא השיניים החליף לו את זה בכתר זמני שהרופא שייף במקום מחומר שמתקשה ומעוצב לצורת שן . אך לאחר חודשיים הכתר השחיר ממש לגמרי . מה ניתן לעשות במקרה הזה , ולמה השן השחירה מאוד?

13/08/2011 | 12:10 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

טלי שלום רב, כתר זמני לא היה אמור להשחיר. ממליץ לך לקבל חוות דעת נוספת. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה