סתימת קיר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

09/08/2011 | 10:34 | מאת: דודו

יש לי גשר שעל אחד מהשיניים הותקן קיר-סתימה לבן (מתחתיו זה זהב)וסתימת הקיר נפלה לי,,,ברצוני לציין שהפעם סתימה זו היתה טובה ונוחה והחזיקה מעמד הרבה שנים לעומת האחרות שהתפוררו מהר. 1.האם שן חסרת קיר-סתימה בכתר היא פחות אטומה והשורש יכול להינזק?(רואים עכשיו קיר מוזהב..) 2.יש מומחיות מיוחדת או חומר מיוחד שיגרום להצלחת הקיר-סתימה שיותקן שם? תודה

09/08/2011 | 15:22 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

דודו שלום, ישנם חומרים מיוחדים לתיקון שבר חרסינה בכתר, אך אין לדעת כמה זמן יחזיק התיקון. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה