tel aviv

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

22/07/2011 | 23:57 | מאת: tami

שלום דוקטור (סליחה על העברית)לפני חודשיים עשיתי ציפוי חרסינה בשישה שיניים (קדימה למלה.)שיניים שלי היו יותר קתנות וקצרות.ציפוי בולט ...גדולים ומרגישה שספתיים יאצו קדימה.אני מאוד לא אוהבת תוצאה .רוצה לשנות .אולי אפשר לתקן?תודה רבה

24/07/2011 | 12:38 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שלום, ניתן לתקן ע"י החלפת הציפויים שעשו לך. בברכה

29/07/2011 | 17:58 | מאת: tami

תודה דוקתור .אני כן רוצה לשנות ציפוי אבל איך אפשר להגיה לצורה שיניים שהיה לי ...רוחב.... גובה... אולי דרח התמונה שאני מחייחת .....היה לי צורה מושלמת ועשיתי חרסינה רק בגלל שהיו לי שיניים צעובות...שאני רואה תמונות שלי ליפני ואחרי טיפול ממש מצתערת .....חיוך כול קח שונה ...זה לא אני.....

מנהל פורום שיקום הפה