אולי שאלה מוזרה.... אבל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

14/07/2011 | 21:31 | מאת: לימונית

שלום ד"ר, אולי השאלה היא מוזרה, אבל בכל זאת... בזמן האחרון יש לי מן חשק בלתי מוזר לאכילת לימון ככה איך שהוא! ובדיוק בימים האחרונים אני מתחילה להרגיש רגישות מוגברת של השיניים ואפילו אפשר לראות בבירור נסיגה חדשה של החניכיים ליד שיניים מסוימות. האם יכול להיות שהלימון גורם לאיזשהו נזק לחניכיים/שיניים? אולי החומציות שבו לא טובה - מדובר על אכילת לימון שלם כל יום. תודה על התייחסותך לשאלתי המוזרה :) לימונית

15/07/2011 | 08:17 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

החומציות הגבוהה שבלימון מזיקה מאוד לשיניים אם אוכלים אותו בצורה ובכמות שאת מתארת. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה