שיניים קדמיות שחוקות אך ללא תסמינים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

30/05/2011 | 17:42 | מאת: עמית

10 שיניים עליונות קדמיות נשחקו לי מאוד במשך השנים,כך שכמעט נעלמו לי השיניים מהחיוך,רופא שיקום פה הציע לי לשים כתרים על כולם ואמר שאפשרי ללא טיפול שורש,הרופא השכונתי מתנגד בגלל 1,"עם כל הכבוד לרופא שיקום הפה, השיניים שלך כרגע ללא תסמינים אבל מאוד שחוקות וההשחזה לכתרים תגרום לרגישות לחום וקור ותחייב טיפולי שורש," 2 הוא רופא הוליסטי וסבור שטיפול שורש זה דבר גרוע מאוד שצריך להמנע ממנו ככול האפשר ואפילו הרבה פעמים עדיף השתלה ,כי "בטיפול שורש ממלאים את התעלות הראשיות של העצב ומאות תעלות מיקרוסקופיות של סיבי עצב שמתו ,משמשות כחממה למיקרובים ווירוסים אנאירובים" ההמלצה של הרופא השכונתי היא לא לעשות כלום בשלב זה, מה דעתך לגבי דבריו הנ"ל

31/05/2011 | 19:40 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

נשמע שאתה זקוק לטיפול בשיניים הן מבחינה אסתטית והן תפקודית.בנושא התאוריה של הרופא ההוליסטי בעניין טיפולי שורש, הספרות המקצועית מתארת הצלחה מאוד גבוהה לטיפול זה כשיש בו צורך. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה