כתרים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

29/05/2011 | 07:40 | מאת: אני

לפני כשבועיים הרופא הרכיב לי גשר עם כתרים על שמונה השיניים הקדמיות , במרכז הגשר בין שני כתרים יש חור קטן (רווח) המרחיק את הכתר מהחניכיים , זה מאוד מכוער, הלכתי לרופא ואמרתי לו את זה , הוא אמר לי זהו מקום החניכיים ובגלל שהיה לי לפני זה כתר אחר , עם הצחצוח החניכיים יתפסו את המקום של הרווח. הייתי רוצה לדעת אם אכן זה כך , או יש עליי להוריד עכשיו את הגשר המודבק כבר קבוע ולקחת מידות מחדש ??

29/05/2011 | 14:38 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

צחצוח דווקא יגרום להתכווצות החניכיים והגדלת המרווח הלא אסתטי. יתכן שצריך לתקן את החרסינה בגשר ע"י הסרת הגשר ואח"כ החזרתו.

מנהל פורום שיקום הפה