אנטיביוטיקה לטיפול בנפיחות ובכאבים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

28/05/2011 | 11:07 | מאת: איתן

שלום אני בן 51 בריא בדרך כלל מטופל שנים רבות אצל אותו רופא שיניים. לפני שבועיים עשה לי הרופא טיפול שורש וכמה ימים לאחר מכן התחילו לי כאבים חזקים ואיתם נפיחות שהלכה וגדלה בצד אחד של הפנים עם זליגה לכיוון הצוואר. מאחר שהרופא שלי במילואים הלכתי לרופא המשפחה ששלח אותי לחדר מיון שם קיבלתי מסוג אוגמנטין והמצב השתפר משמעותית. מחרתיים אני עומד לסיים 7 ימי אנטיביוטיקה ומצב השן עדין ברגישות גבוהה. האם עלי להמשיך את האוגמנטין עוד מספר ימים? תודה

28/05/2011 | 19:09 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

איתן שלום, אני ממליץ לגשת בהקדם להתייעצות וטיפול אצל מומחה לטיפולי שורש. קשה לי להמליץ לך על המשך טיפול אנטיביוטי ללא בדיקה. תרגיש טוב!

מנהל פורום שיקום הפה