כתרים מזהב

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

13/04/2011 | 17:30 | מאת: דורית

בשנת 94 עשיתי שיקום לסת עליונה על 6 שתלים 12 שיניים, בזמנו הרופא המליץ לי על כתרים שעשוים מזהב ובציפוי חרסינה משום שההשתקפות שלהם נראתה הכי טבעית. המחיר היה אסטרונומי, חמישים אלף שקל, אבל עשיתי. לצערי בשנה האחרונה החרסינה החלה להישבר והחלטנו לעשות כתר חדש שעשוי ממתכת אצילה. על מנת שהמעבדה תוכל להתאים את הצבע הנכון, הרופא שלח את כתר הזהב לטכנאי. ולהפתעתי כתר הזהב לא חזר ובמעבדה לא יודעים היכן הוא. ביקשתי פיצוי ולטענתם כמות הזהב הוא מיזערי כ- 3גרם , השאלה שלי: האם נכון שבכמות כזו של שיניים יכול להיות רק 3 גרם זהב, לא נראה לי סביר, או, שיכול להיות שהייתי תמימה מידי והסכמתי לשלם סכום לא קטן בהחלט.הרי לא יתכן שכש/אתה משלם זה יקר וכשאתה צריך לקבל פיצוי הופכים את זה למשהו שולי אני מודה לך מראש על תשובתך.

14/04/2011 | 18:57 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

דורית שלום, אם הכתרים היו עשויים מזהב, ב12 יחידות יש יותר מ-3 גרם. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה