לאחר שיקום

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

28/03/2011 | 07:23 | מאת: אורנה

שלום, עברתי טיפולים לא קלים ובסופם גשר של 5 שיניים בלסת עליונה קדמית כאשר באמצע חסרה שן. ומשני צידי הגשר בשיניים הטוחנות העליונות שני גשרים של 3 שיניים. אני אמורה להיות מאושרת אבל בתחושה שהגשרים לקראת קריסה ועומדים להיתנתק מהפה. כל ההדבקות קבועות, האם לאחר הדבקה קבועה יש סיכוי שגשר ישתחרר ? מהי עוצמתו של הדבק ? מה קורה שמתשתחרר דבק מתחת לאחד הכתרים, האם יש צורך להוציא/לחתוך את כל הגשר ?

28/03/2011 | 17:22 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אורנה שלום, בדיקה קצר במרפאה תוכל לתת לך תשובה לגבייציבות הגשרים ואיכותם. הדבקה קבועה אמורה להחזיק שנים רבות. אם ההדבקה מתנתקת ניתן להדביק מחדש את הכתרים, אם השיניים תקינות. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה