דלקת לאחר חידוש טיפול שורש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

23/03/2011 | 07:32 | מאת: מאיה

לפני מספר חודשים עשיתי חידוש טיפול שורש אצל מומחה. אחריה נצפתה דלקת והמומחה אמר שהדלקת שהיתה אקוטית לפני הטיפול היא כעת כרונית. בביקורת לאחר כ-3 חודשים נצפה שעדיין יש דלקת אך לדברי המומחה יש שיפור וסימני החלמה. לדבריו אני יכולה לעשות כתר במצב כזה. לשאלתי אם לא כדאי להמתין להעלמות הדלקת ענה שלא. שאלתי היא האם באמת ניתן לבצע כתר למרות שעדיין יש דלקת והאם לא ניתן לעשות איזשהי פעולה לניקוז הדלקת הקיימת?

23/03/2011 | 09:45 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

מאיה שלום, הייתי סומך על דבריו של המומחה. המתנה ארוכה מידי ללא כתר יכולה לגרום לשבר של השן או נזק אחר. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה