כתרים בשיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

01/03/2011 | 10:24 | מאת: אסף

כיום יש לי כתרים זולים בשש שיניים קדמיות מזה 9 שנים. כבר מזה שש שנים שיש לי חניכים שחורות. הרופאים אומרים שזה השתקפות של המתכת הזולה שבתוך הכתר ואם אני יחליף אז זה יעלם החלטתי להחליף את הכתרים ואני מעוניין במשהו איכותי ועמיד, המליצו לי על כתרי זרקוניה וקיבלתי הצעה שעבור כל כתר אני אשלם 3400 ש"ח האם המחיר הוא הגיוני/יקר מידי/זול מידי? אין לי מישהו שמבין להיתעץ איתו. בנוסף גם הציעו שאעני יעשה הלבנה לפני ששמים את הכתרים. חשוב להזכיר שמדובר בשש שיניים קדמיות עליונות והאסטטיקה מאוד חשובה לי

01/03/2011 | 14:52 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אסף שלום, אין זה מתפקידו של הפורום לעסוק בעלויות של טיפולים, אבל אוכל לומר שעלות כתר זירקוניה קידמי אצל מומחה לשיקום הפה הינה בד"כ גבוהה יותר. בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה