הבקעת שן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

22/02/2011 | 10:29 | מאת: יוסי

רופא שתחום התמחותו הינה שיקום הפה מציע לי במסגרת טיפול לבצע הבקעה מאולצת לשן קידמית שעברה טיפול שורש וכתר והינה גבוהה בכמילימטר אחד יותר ממקבילתה וכן בצידה הימני החניכיים לא יורדים מספיק כמו בצידה השמאלי, רציתי לשאול האם לא עדיף שזה יתבצע בשילוב עם מומוחה ליישור שיניים וכן האם זה וודאי שכתוצאה מהבקעה החניכיים אכן יורדות והאם ייתכן שלאחר ההבקעה לא תתמלא העצם בשורש השן ואז בעצם מה קורא תודה

22/02/2011 | 23:02 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

יוסי שלום, ישנם מומחים לשיקום הפה שעברו הכשרה בסיסית באורתודונטיה ומסוגלים לבצע הבקעת שן. כמובן זכותך לבקש שזה יבוצע ע"י מומחה לישור שיניים. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה