דלקת בשורש השן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

31/01/2011 | 15:56 | מאת: נאוה

שלום, לפני מספר שנים עברתי טיפול שורש וכעת יש לי דלקת בשורש שמתחת לכתר. רופא השיניים שלי אמר שאם אין לי כאבים אני יכולה להישאר כך אך בסופו של דבר אצטרך לעקור ולשים שתל. אני מעוניינת לדחות את הטיפול על מנת להימנע משתלים. אולם, אני מתכננת להיכנס להריון בקרוב ואני חוששת שאזדקק אז לטיפול. מה אתה ממליץ לי לעשות? האם הדלקת יכולה לעבור? כל עוד לא כואב לי עדיף לי להישאר עם הכתר הקיים למרות הדלקת? אשמח מאוד לתשובות תודה מראש

31/01/2011 | 22:10 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

נאוה שלום רב, ממליץ לך לבדןק אופציה של ניתוח אפיסקטומי, שזה הסרת הדלקת באופן כירוגי מקצה השורש, בתנאי שהכתר תקין. בכל אופן תתיעצי עם מומחה/ית לטיפולי שורש לפני כל החלטה. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה