שאלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

19/01/2011 | 13:56 | מאת: חיים

שלום ד"ר במסגרת טיפול שורש התבצע לי כמובן זריקת הרדמה, כשבוע לאחר הטיפול עדיין יש לי מין נפיחות ככדור קטן כזה בתוך החניכיים במקום הזריקה, הרופא אמר לי שכנראה זה התכווצות שריר כתוצאה מהזריקה וזה יעבור, רציתי לשאול האם אכן כך או שייתכן משהו אחר שדורש התערבות רפואית,(זה לא נפיחות במקום השורש) ומה עלי לעשות אם זה לא יעבור בעוד זמן מה?

19/01/2011 | 15:15 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

חיים שלום, ההסבר שנתן הרופא נשמע הגיוני, אך אם זה לא יבור רצוי להתייעץ עם מומחה לניתוחי פה ולסת. בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה