שיקום הפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

19/12/2010 | 07:18 | מאת: צחי

שלום, יש לי נסיגת שיניים זה שנים רבות. הייתי בהליך של שיקום הפה שכלל בין היתר עקירת שיניים. הרופא שעקר את השיניים היה אמור לעקור ארבע שיניים בטיפול אחד מכיוון שלא הגבתי טוב בעקירה היו לי קשיי נשימה, עבר הוא לעקירה של שתי שיניים בכל טיפול. התבקשתי לפני העקירה לקחת 4 כדורי אנטיביוטיקה חצי שעה לפני העקירה. הרופאה שפניתי אליה לביצוע שיקום הציעה לעקור את כל השיניים העליונות בעת ובעונה אחת.ולאחר מכן כמעט את כל השינים התחתונות. משסיפרתי לה את התגובה שלי בעקירות היא אמרה שאם יקרה לי משהו ניתן יהיה לקחת אותי לבית החולים. מכיוון שחששתי שמצב זה יקרה הפסקתי את הטיפול. פניתי לרופאים אחרים אך לא קיבלתי מענה לעניין. המצב של השיניים הוא בכי רע ומתבקש טיפול דחוף מה לעשות?

20/12/2010 | 10:22 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

צחי שלום, לאור תגובתך לעקירה וקשיי הנשימה, ממליץ לך לשקול לבצע את העקירות תחת השגחה במסגרת אחת ממחלקות ניתוחי פה ולסת באחד מבתי החולים. בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה