ג'ולה מעל לשן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

15/12/2010 | 18:33 | מאת: יצחק

לד"ר שלום, יש לי שן חיה שמולבשת עליה כתר לפני כשבוע התחיל להיות לי שם כאבים מלווים לפעמים בדופק,ואז אמרו לי שצריך לבצע שם טיפול שורש, לאחמ"כ פחתו הכאבים עד שפסקו ואז נוצר לי נפיחות באזור שורש השן (ג'ולה) שמורגשת ע"י העברת האצבע, ונוצר שם רגישות מסויימת כשאני נוגע עם האצבע, בצילומים שעשיתי בין בתחילת האירוע ובין בסוף האירוע לא נראה דלקת או עששת כל שהיא,(עדיין לא ביצעתי שם טיפול שורש) אני שואל אם יש שם דלקת מדוע לא רואים בצילום גוש שחור בשורש השן (כמו שקרה לי בעבר אחרי טיפולי שורש) והאם מצב כזה מפחית את הסיכוי להצלחה של טיפול השורש, כמו"כ האם צריך לקחת אנטיביוטיקה וזה מה שיפטור את הבעייה?

15/12/2010 | 23:46 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

יצחק שלום, הבעיה לא תפטר בעזרת אנתיביוטיקה ועלייך להוועץ עם מומחה לטיפולי שורש כדי לקבל אבחנה מדוייקת וטיפול נכון. בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה