טיפול שורש לא הורדת הכתר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

09/12/2010 | 23:43 | מאת: שלום

לד"ר שלום רב! יש לי גשר על שלושה שיניים קדמיות כשבאחת השיניים אני צריך לבצע טיפול שורש, ובכן שאלתי האם בשביל לבצע את הטיפול שורש צריך להוריד את כל הגשר או שאפשר לעשות חור בכתר ולבצע דרכו את הטיפול שורש ןאם זה אכן אפשרי, כמה זמן אפשר למשוך עם זה שאלתי נובעת מכך שאת הטיפול שורש אני מבצע אצל מומחה לטיפול שורש ואת השיקום אני עושה אצל רופא אחר תודה לך אתה אדם נפלא

10/12/2010 | 12:30 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שלום רב, מומחה לטיפולי שורש יודע ברוב המקרים לבצע טיפול שורש בשן דרך כתר שמולבש עליה.כמובן שצריך לעשות חור בכתר, דבר שמחליש את הכתר ויכול לקצר את אורך חייו ולכן לא ידוע לכמה זמן הפעולה הזו תחזיק מעמד. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה