הלבשת כתר על שן ללא טיפול שורש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

08/12/2010 | 16:52 | מאת: שלום

לד"ר מירזיריצקי שלום רב, יש לי שתי שיניים קידמיות מושחזות לצורך גשר, רציתי לשאול האם זה נכון להלביש כתר על שן בריאה ללא טיפול שורש, וכן ביומיים האחרונים התחילה לכאוב לי אחת השיניים הבריאות המושחזות, לאחר שנעשה לי צילום לא נראה דבר, והרופא אמר לי שכנראה צריך לעשות טיפול שורש, לכן אני שואל אם יכולה להיות סיבה אחרת לכאב (הגשר קיים כשבע שנים)

08/12/2010 | 19:33 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שלום רב, ניתן התקין גשר הנתמך ע"י שן בריאה ללא טיפול שורש, רק שלוקחים בחשבון אפשרות, כמו שקורה לך עכשיו שפתאום השן תראה סימני כאב ורגישות ואז יש צורך בטיפול שורש.כנראה שעצב השן נפגע עם הזמן.

מנהל פורום שיקום הפה