שן "סוררת"

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

28/11/2010 | 12:16 | מאת: שוש

רציתי לשאול לאיזה רופא עלי לפנות,השן הקידמית שלי למטה נכנסה יצאה משורת השיניים ונכנסה פנימה. האם עלי לפנות לסוג מסויים של רופא שיניים? האם צריך רופא שהם משקם פה ולסת? או כל רופא שיניים יכול לעזור לי. האם יש סיכוי שניתן לפנות לה מקום בחזרה בשורת השיניים או שהטיפול אמור להיות מסובך?

28/11/2010 | 20:11 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שוש שלום, עדיף להבדק אצל רופא השיניים, רצוי משקם כדי שיאבחן את סיבת התזוזה של השן שלך. לאחר מכן הוא יחליט אם ואיזה רופאי מומחים נוספים יש לערב כדי לתקן את המצב, כגון מומחה ליישור שיניים או מומחה לחניכיים. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה