שתל שהתקצר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

12/11/2010 | 15:48 | מאת: סיוון

שלום איתן, אני בת 35 ולפני 15 שנה השתלתי שן קדמית בעקבות שן שנשברה. במהלך השנים השן "עלתה" כלפי מעלה בכמה מילימטרים וכאשר אני מחייכת שתי השיניים לא באותו גובה, כנראה בגלל נסיגת חניכיים. האם עליי לעשות שתל חדש? מה האלטרנטיבות העומדות בפניי? תודה, סיוון

15/11/2010 | 15:02 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

סיוון שלום רב, יש פרוצדורות טיפוליות באיזור החניכיים שניתן לבצע מעל שתל, שתאפשרנה לתקן את המצב שנוצר, לעיתים באופן מלא ולעיתים תיקון חלקי. יש צורך כמובן לבדוק אותך קלינית ולראות צילום רנטגן כיוון שכל מקרה לגופו. בברכה, ד"ר איתן מיזיריצקי

מנהל פורום שיקום הפה