תחושה מוזרה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

04/12/2007 | 16:52 | מאת: אתי

לפני 3 שבועות עברתי השתלת 3 שתלים אבל משהו מוזר אני מרגישה כאילו ההרדמה לא נעלמה לי כליל .יש לציין שאין לי בכלל כאבים אבל בכל זאת זה מציק לי .את השתלים עשיתי בלסת התחתונה ובשניים התוחנות .שאלותי הם כמה זמן כל התחושה המוזרה תחלוף. ואולי השתל ים לא נקלטו בכלל יש לציין שאני בת 51 בתודה מראש

05/12/2007 | 17:41 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אתי שלום, אני ממליץ לך להתייעץ עם הרופא שהשתיל לך. יתכן והיתה פגיעה קלה בעצב. בד"כ התחושה חוזרת תוך מ"ס חודשים. עלייך להבדק ולקבל אבחנה.

מנהל פורום שיקום הפה