מחלת הפה והטלפיים בהריון שבוע 30- דחוף.משתגעת מכאב

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

20/10/2010 | 12:50 | מאת: אביטל

שלום, יש לי מחלת הפה והטלפיים ואני בשבוע 30 להריון. אני יוצאת מדעתי. לא מצליחה לאכול שום דבר וכל הפה כואב לי. (בנוסף, שיני הבינה משגעות אותי, אם זה קשור למחלה, או לא). אני לא יודעת מה לעשות. אני על אקמולים, חלב עיזים מפוסטר, משחות טבעיות, ספריי ל]ה ושום דבר לא עוזר. אני באמת יוצאת מדעתי. יש לך רעיון מה יכול לעזור לי? מה אני יכולה לאכול? תודה רבה.

20/10/2010 | 22:48 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אביטל שלום, אנא פני למומחה לרפואת הפה כדי לברר מה יכול לעזור לך. כמובן אני מקווה שרופא הנשים שלך בתמונה ושיידעת אותו במצב. רפואה שלמה.

מנהל פורום שיקום הפה