הר הצופים 7ד' רחובות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

17/10/2010 | 14:13 | מאת: אריאנה אשרם

אני בחורה בת 34 אשר סובלת באופן קבוע מאפטות קשות בפה לכן פונה אני איליכם ורוצה לדעת אם יש איזה שהוא טיפול תרופתי לאפטות בפה ורוצה לדעת למי עלי לפנות למרות שפניתי לרופאת המשפחה שום תרופה לא עזרה לי אנא עיזרו לי כי אני חסרת סבלנות מהאפטות לטיפולכם המסור אודה אריאנה אשרם 052-3877142 .

17/10/2010 | 20:14 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אריאנה שלום רב, אני ממליץ לך לבדוק אפשרות לעבור טיפול בלייזר כנגד האפטות ברגע שיצאו. כיוון שהמנגנון המדוייק להווצרות האפטות לא לגמרי ידוע, כך גם אין תרופה ספציפית להן. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה