הדבקת כתרי זירקוניה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

15/10/2010 | 18:07 | מאת: טלי

שלום רב עושים לי 2 כתרי זירקוניה בשיניים קדמיות. אנחנו בשלב מדידת החרסינה. אני מבקשת מהרופא שידביק לי עם דבק זמני כדי שאדע שאני מרוצה לפני ההדבקה הקבועה. הרופא אמר לי שעדיף להדביק כתרי זירקוניה ישר באופן קבוע ושדבק זמני יכול לפגום בהם. האם הוא צודק? האם לא ניתן להדביק קודם זמני?. הייתי רוצה ללכת עם הכתרים לפחות כמה ימים ולהיות בטוחה שהם נוחים ויפים לפני שמודבק קבוע. בתודה מראש

17/10/2010 | 20:50 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

טלי שלום, ניתן להדביק באופן זמני כתר זירקוניה, רק יש סכנה שבהסרה שלו תישבר החרסינה. מקובל לא להדביק באופן זמני כתרים בודדים וכן להדביק זמנית גשרים שיותר קל להסיר וגם הסיכוי שמשהו לא יהיה נח גדול יותר לעומת כתר בודד.

מנהל פורום שיקום הפה