אוף, זה מתסכל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

09/10/2010 | 17:37 | מאת: בר

אני בן 17 כולה, וכבר השיניים שלי במצב נורא. אני ככל הנראה חורק כבר המון זמן שיניים, והשיניים פשוט אכולות! שן שמאל מבין השתיים הקדמיות התקצרה ברבע מלא שיניים התקצרו וממשכיות מה אני אמור לעשות??? אני לא רוצה ציפויים, אני רוצה את השיניים האמתיות שלי. זה לא פייר במיוחד, כי אני שומר על הגיינת הפה. אני יודע על סד לילה, אבל הנזק כבר נעשה מה אתה מציע לעשות?

09/10/2010 | 21:02 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

כשאתה אומר שמצב השיניים שלך ממש נורא, צריך לבדוק זאת באופן אובייקטיבי ועל פי מידת הנזק כך יקבע אופן הטיפול: החל מאי התערבות, למעט שימוש בסד לילה ועד לכתרי חרסינה. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה