רגישות לקור וחום בשן לאחר קבלת כתר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

16/10/2007 | 23:08 | מאת: אורי

בוצע לי טיפול שורש+מבנה+כתר בשן אחרי הניב. לאחר כשבועיים מקבלת הכתר הרגשתי רגישות לקור ולחום בשן. בבדיקה אצל רופא שיניים נאמר לי שהכל תקין גם בשיניים סמוכות, אך חוסר הנוחות ממשיך. הייתכן שיש קשר לסוג המתכת בכתר החרסינה שיש לי בשן? מה ניתן לעשות כדי לטפל ברגישות? בתודה מראש.

17/10/2007 | 13:48 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אורי שלום, זו כנראה לא סוג המתכת שגורמת לכך. הייתי בודק עם מומחה/ית לטיפולי שורש אם לא נשארה במקרה תעלת שורש ללא סתימה. אם העצב הוצא במלואו אין סיבה לתחושת טמפרטורה מהשן.

מנהל פורום שיקום הפה