הצעת מחיר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

06/10/2010 | 08:17 | מאת: יעל שורקי

שלום דר איתן.אני כל כך מבולבלת ולא יודעת איך לבחור מרפאת שיניים טובה .מחרים שונים להשתלות שיניים .אודה לך מאד

06/10/2010 | 12:46 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

יעל שלום רב, מבין את הבילבול שלך כיוון שמספר רב של רופאי שיניים נכנסו לתחום של השתלים ומין הסתם טווח המחירים רחב. ממליץ לך בחום שמומחה לשיקום הפה יכין לך תוכנית טיפול ויבצע אותה במידה והוא מבצע שתלים ואם לא אז ישתף פעולה עם מומחה לניתוחי חניכיים או כירורגיה פה ולסת. המחירים של מומחים, באופן ברור לכל, הם לרוב גבוהים מאלה של רופא שיניים כללי,אך איכות הביצוע של הטיפולים מובטחת. מקווה שעזרתי וכיוונתי אותך לטיפול הטוב ביותר.

מנהל פורום שיקום הפה