צילומי שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

28/09/2010 | 20:07 | מאת: פוצי

שלום בני בן ה-13 במעקב שיגרתי פעם בחצי שנה !!! האם זה נכון לעשות צילומי שיניים ללא תלונות על כאבים כלשהם,או סימני חורים ? יש לי תחושה שזה יותר כלכלי ושלא נדבר על הקרינה למה נחוץ הצילום לאור מה שציינתי ? תודה רבה

04/10/2010 | 18:21 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ניתן לבצע את שני צילומי הנשך פעם בשנה ולא כל חצי שנה. אם לילד אין עששת לעיתים תכופות (מאובחן כבעל רמת תחלואת עששת נמוכה), ניתן גם כל שנה וחצי, אך כמובן לא לפסוח על בדיקה קלינית שגרתית כל חצי שנה. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה