כתרי חרסינה בשיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

23/09/2010 | 19:55 | מאת: רחל

אני בת 27 ובגיל 18 עברתי מספר רב של טיפולי שיניים בהם טיפולי שורש רבים( שנוצרו בעקבות חורים שהיו מתחת לסתימות ישנות). מכיוון שהשיניים שלי ממילא קטנות הכתרים ששמו לי בקדמת הפה חשופים לגמרי כלפי חחל הפה ללא ציפוי חרסינה(מבפנים), אבל כאשר אני מדברת או פותחת את הפה ניתן לראות את החלק הפנימי והשחור (בגלל המתכת). שאלתי את רופא השיניים שלי האם אפשר לצבוע את החלק הפנימי של הכתר הוא ענה לי שלא ניתן לצבוע או לצפות את החלק הזה כיוון שזה יפריע לי בסגירה של הלסת (כיוון שהשיניים שלי קטנות) רציתי לדעת אם באמת זה בלתי אפשרי ואם הפתרון היחיד זה להחליף את הכתרים לכתרים זרקוניה?

24/09/2010 | 00:39 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

רחל שלום, אכן, לפי התאור שלך נשמע שהאפרות היחידה הינה החלפת הכתרים לכתרי זירקוניה אסתטיים. מאוד חשוב מי הרופא המשקם שיבצע אותם ומי הטכנאי איתו הרופא עובד. בברכה, ד"ר איתן מיזיריצקי

מנהל פורום שיקום הפה