כתר בשן 37

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

15/09/2010 | 19:52 | מאת: אורית

עברתי טיפול מבנה+כתר בשן 37. האם זה בסדר להרגיש כאב כשנוקשים עם הציפורן על אזורים שונים בחלקה העליון של השן אולפעמים כשאני לועסת משהו במרקם קשה? הרי זו אמורה להיות שן "מתה", שעברה טיפול שורש ולכן לא אמורה לכאוב. אודה מראש לתשובתך.

15/09/2010 | 20:16 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אורית שלום, אם מדובר על טיפול שלא בוצע בימים האחרונים , אלא עבר זמן מטיפול השורש, כי אז השן לא אמורה לכאוב וביחוד לא בזמן לעיסה. עלייך להבדק כדי לאבחן את מקור הכאב הלא שגרתי. בברכת חג שמח ד"ר איתן מיזיריצקי

מנהל פורום שיקום הפה